het Michgorius Afscheidshuys

Afscheid nemen in een huiselijke omgeving

in hartje Oldenzaal

 

In hartje Oldenzaal staat het Michgorius Afscheidshuys.

Ons Afscheidshuys is goed bereikbaar, biedt veel ruimte en ademt een gemoedelijke en warme sfeer. Het beschikt over drie familiekamers, waardoor je zo vaak bij je dierbare kunt zijn als je wilt. Wil je liever op afspraak je dierbare bezoeken? Dat kan natuurlijk ook.

 

In de 'Voorkamer' aan de voorzijde van het pand zijn er legio mogelijkheden om op jouw eigen manier afscheid te nemen. Er is ruimte voor het houden van een condoleance, maar ook met een bescheiden groep naasten kunnen we hier een intiem afscheid realiseren.

 

Vanuit onze prachtige locatie loop je eenvoudig naar de aan de achterzijde gelegen Hofkerk of naar de St. Plechelmusbasiliek. Ook zijn het horecaplein en het J.W. Racerhuis op steenworp afstand, voor een nazit met een hapje en een drankje.

 

Wil je een moment voor jezelf in de hectiek van het regelen van een afscheid? In onze tuin, die grenst aan de herdenkingstuin van het gemeentehuis, kun je genieten van de rust en de klanken van het carillon van de St. Plechelmusbasiliek.

 

Wil je eens komen kijken om de sfeer te proeven? Bel of mail ons, je bent welkom!

tel. 06 - 39 47 33 67 of info@michgoriusafscheidshuys.nl

Eerst digitaal binnenkijken?

Opbaarkamers Michgorius Afscheidshuys

Het Michgorius Afscheidshuys wordt beheerd door het team van BuitengewoonAn

en UniQ Uitvaartzorg en is beschikbaar voor iedereen,

ongeacht waar je verzekerd bent en wie de uitvaart begeleidt.

Bloemen (laten) bezorgen?

Via de ingang van de familiekamers aan de Marktstraat 12 kunnen bloemisten ieder moment van de dag het bloemwerk bij ons binnen brengen. Mocht de bloemist nog niet eerder bij ons zijn geweest, dan belt hij/zij eenvoudig ons telefoonnummer (dit staat op het bordje links naast de groene deur). De collega aan de telefoon vertelt graag hoe een en ander verder in zijn werk gaat.

Annika Schepers van BuitengewoonAn

en Carol Fokkens van UniQ Uitvaartzorg

foto: Masterphoto

Marktstraat 12  -  7571 ED Oldenzaal