Direct hulp nodig? Bel 06 - 43 76 44 76

VERWACHTE OPENING: MEDIO APRIL 2023

 

In hartje Oldenzaal staat het Michgorius Afscheidshuys.

Ons Afscheidshuys is goed bereikbaar, biedt veel ruimte en ademt een gemoedelijke en warme sfeer. Het beschikt over drie familiekamers, waardoor je zo vaak bij je dierbare kunt zijn als je wilt. Wil je liever op afspraak je dierbare bezoeken? Dat kan natuurlijk ook.

 

In de 'Apothekerszaal' aan de voorzijde van het pand zijn er legio mogelijkheden om op jouw eigen manier afscheid te nemen. Er is ruimte voor het houden van een condoleance, maar ook met een bescheiden groep naasten kunnen we hier een intiem afscheid realiseren.

 

Vanuit onze prachtige locatie loop je eenvoudig naar de aan de achterzijde gelegen Hofkerk of naar de St. Plechelmusbasiliek. Ook zijn het horecaplein en het J.W. Racerhuis op steenworp afstand, voor een nazit met een hapje en een drankje.

 

Wil je een moment voor jezelf in de hectiek van het regelen van een afscheid? In onze tuin, die grenst aan de herdenkingstuin van het gemeentehuis, kun je genieten van het voorjaarszonnetje en de klanken van het carillon van de St. Plechelmusbasiliek.

 

Wil je eens komen kijken om de sfeer te proeven?
Bel of mail ons, je bent welkom!

Het Michgorius Afscheidshuys wordt beheerd door het team van UniQ Uitvaartzorg en BuitengewoonAn en is beschikbaar voor iedereen, ongeacht waar je verzekerd bent en wie de uitvaart begeleidt.

Annika Schepers van BuitengewoonAn (links) en Carol Fokkens van UniQ Uitvaartzorg

foto: Robin Hilberink

Michgorius Afscheidshuys

Marktstraat 12  - 7571 ED Oldenzaal

tel. 06 - 39 47 33 67   -  info@michgoriusafscheidshuys.nl