Wij zijn ook maar mensen, net als jij... 

Wij houden van gezelligheid en mensen om ons heen. Een feestje is altijd welkom, het leven mag gevierd worden. En organiseren? Dat zit ons in het bloed. Maar ook wij kennen de pijn van verdriet, gemis en moeten loslaten. En dat maakt dat wij weten hoe belangrijk goed afscheid nemen is.

 

Als persoon zijn wij open, toegankelijk en als het moet: recht voor z'n raap.

En als begeleiders in tijden van rouw en verlies zijn wij niet anders. Onze voeten stevig op de grond en onze handen uit de mouwen.

 

Klaar om er voor jou te zijn als je ons nodig hebt.

Ervaringen van nabestaanden

Wij werken met hart en ziel met en voor 'onze' families. Het maakt ons supertrots dat wij hun waardering hier mogen delen.

 

"Reuze bedankt voor je professionele begeleiding. Je hebt er voor ons een warm afscheid en een mooie herinnering van weten te maken. Je bent goud waard!"

 

"Het voelde meteen vertrouwd."

 

"Bedankt voor de afgelopen dagen. Je hebt ons fijn geholpen. De tijd die je ervoor hebt genomen, zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Fijn dat jij op ons pad kwam."

 

"Professioneel, met heel veel empathie."

 

"We zijn je erg dankbaar voor hoe 'eenvoudig' je dit uitdagende proces voor ons hebt gemaakt. Dank je wel!"

 

"Dank voor de respectvolle manier waarop je ons door deze moeilijke week hebt begeleid!"


Carol Fokkens

begeleider bij afscheid

Wat je van mij verwacht als ik voor het eerst bij je binnenkom, weet ik niet. Verwacht in ieder geval geen mantelpakje. Het liefst draag ik een spijkerbroek en loop ik op gemakkelijke schoenen.

Belangrijk vind ik het vooral om er voor jóu te zijn, naar je te luisteren en ook te horen wat er níet wordt gezegd. Ik denk met je mee en begeleid jou om samen vorm te geven aan een afscheid dat recht doet aan jouw dierbare. En daarvoor hebben we alle tijd; jij bepaalt het tempo.

Die persoonlijke aandacht zorgt voor de basis van vertrouwen die nodig is om met elkaar invulling te geven aan dat mooie afscheid dat past bij jou en je dierbare.